• Novinka
Breda Zenith Sporting L Silver 12/76
search
  • Breda Zenith Sporting L Silver 12/76
  • Breda Zenith Sporting L Silver 12/76
  • Breda Zenith Sporting L Silver 12/76
  • Breda Zenith Sporting L Silver 12/76
  • Breda Zenith Sporting L Silver 12/76
  • Breda Zenith Sporting L Silver 12/76
  • Breda Zenith Sporting L Silver 12/76

Breda Zenith Sporting L Silver 12/76

Z-LN-28
109 990,00 Kč

S DPH

Zenith niklová edice. Sofistikované a moderní.

Breda proniká na trh se skutečně novou brokovnicí, navrženou a vyrobenou bez kompromisů za pomoci nejlepších odborníků v oboru.

Množství

Zenith je zrozen pro střelbu a soutěže.

Několik nejlepších odborníků se podílelo na nastavení pažby, polohy ramene, hmotnosti, technických zvláštností hlavní, vyvážení brokovnice, výstřelů, úprav a všech technických detailů, díky nimž se Zenith stal skutečnou revolucí ve světě brokových kozlic.

Zenith vyniká také svou estetikou, která nabízí jedinečné rytí v moderním stylu, jehož návrh byl svěřen mistru rytci Dariu Cortinimu, který vytvořil nejdůležitější rytiny pro výrobky nejvyšší řady Breda.

Hlavním motivem nového modelu je inovace, počínaje tématem rytiny, která se v minulosti nikdy nepoužívala, aby se dospělo k high-tech prvku, který představuje vnitřní profil hlavní: podrobený pečlivému procesu leštění a spojený se spojovacím kuželem o průměru 90 mm má za následek mimořádně přesnou hlaveň s dobře rozloženými vzory a zmírněným zpětným rázem pro lepší stabilitu střelby i v případě zdvojeného výstřelu. Vrtání zvolené pro hlavně Zenith je 18,60 mm.


Sportovní model má pažbu a předpažbí vyrobené s ohledem na sportovní disciplíny. Také hmotnost je posuzována z pohledu sportu.

Mistři puškaři věnují konstrukci sportovní hlavně velkou pozornost: přítomnost vyměnitelných čoků totiž vyžaduje pečlivou práci na minimalizaci mezery mezi koncem čoku a hlavní, čímž vznikají velmi přesné hlavně, které zaručují mimořádnou střelbu.

SPORTING
Uzamykací systém 2 čepy umístěné v horní části zámku; svorka bloku v dolní části baskule v linii s čepy závěru pro optimální odolnost. Čepy závěru jsou vyměnitelné po celou dobu životnosti brokovnice
Ráže 12
Komora 3", 76mm
Délka hlavně 28" (71cm)
Čoky Výměnné, 70mm
Průměr hlavně 18.6
Tlačný kužel 90mm
Žebro 10mm x 8mm zúžené
Ocelivzdorné Ano
Mířidla Vysoce svítivá optická vlákna LPA
Baskule Kovaná ocel opracovaná soustruhem
Povrchová úprava Speciální úprava niklováním známá také jako „Nickel Extreme“: pozoruhodná operace pro získání výrazného lesku v kombinaci s vysokým stupněm ochrany. Rámeček je poté ručně opatřen barvou pro zvýraznění stínování a hloubky rytiny. Na závěr všech dokončovacích a montážních operací je na obou stranách baskule osazena titanová destička s logem BREDA.
Gravírování Navrhl je mistr rytec Dario Cortini. Abstraktní motiv s výraznými a symetrickými liniemi. Důkladná příprava díla je prováděna důsledně ručně pečlivým leštěním povrchů, aby se dosáhlo žádaných textur a efektů. Baskule je následně gravírována laserem a poté ručně dokončena pro zvýraznění detailů.
Spoušť Stavitelná, 7 pozic
Odpor spouště 1,30kg-1,40kg
Pažbení V kategorii ořechového dřeva 2,5. Ruční olejování, jemné rýhování pro pevný úchop a vytříbený styl.
Botka Certifikovaná, sladěná s pažbou
Hmotnost 3,660 kg
Výbava Dodáváno v kufříku ABS, včetně 5i čoků a klíče.

Z-LN-28
Nové