Winchester Wildcat Strata
search
  • Winchester Wildcat Strata
  • Winchester Wildcat Stealth

Winchester Wildcat Strata

11 900,00 Kč

S DPH

Množství

Lehká, robustní, přesná a mimořádně spolehlivá. Nic podobného jste ještě neviděli, nedrželi v ruce ani nestříleli. Společnost Winchester Repeating Arms® vyrábí legendární samonabíjecí pušky již více než sto let a tato posouvá samonabíjecí pušky na zcela novou úroveň hodnoty a výkonu. Vlastně na zcela novou úroveň všeho. Seznamte se s modelem Wildcat™.

POUZDRO ZÁVĚRU - odolný polymer s integrovanou horní lištou Picatinny; spodní část  lze snadno vyjmout pro čištění stisknutím jediného tlačítka.
HLAVĚŇ - Přesná drážkovaná hlaveň; Zapuštěné ústí hlavně; Závit 1/2"-20 pro tlumič hluku; Krytka závitu
FUNKCE - Poloautomatická; Oboustranné tlačítko pojistky; Tlačítko záchytu závěru; Tlačítko uvolnění závěru
PAŽBA - Tvarovaný polymer; Přední a zadní očko na řemen; Picatinny lišta na spodní straně předpažbí, včetně krytu lišty; Kamuflážní povrchová úprava TrueTimber® Strata
VLASTNOSTI - zadní hledí s prstencem Ghost a přední hledí se sloupkem na rampě; Součástí dodávky je dvojice imbusových klíčů pro demontáž pažby a seřízení mířidel; Součástí je jeden, 10i ranný otočný zásobník se systémem otevření závěru po poslední ráně; Oboustranné uvolnění zásobníku pomocí bočních lišt nebo uvolňovacího jazýčku; Akceptuje neoriginální zásobníky 10/22.

Ráže: .22LR
Materiál pažby polymer
Grip: pistolový
Délka pažby: 342 mm
Kapacita zásobníku: 10+1
Typ zásobníku: DBM - vyjímatelný
Délka hlavně:  42 cm
Povrch hlavně: matně černý
Povrch pažbení: maskování TT STRATA
Příslušenství: zámek spouště, návod
Balení: kartonová krabice
Závit: 1/2"-20 pravý
Již použité